top of page

Food Pantry Group

Public·1 member

Напредак ИМТ Нови Београд utakmice 06/11/2023 Ливе Спорт

пре 22 сата — ]]<<] Нови Пазар ТСК uživo prenos 2023 14:30 Napredak - Partizan 16:30 Novi Pazar - TSC 18:30 Mladost GAT - Javor Matis... — ИМТ Нови Београд ...

Football / France 2 / 06. 20:45 Guingamp - Auxerre TIP: IXvX Ne znam iz kog razloga, ali meni ovde miriše na jedan X. Svakako, ovo je sigurnija varjanta. Bez obzira što je Okser u naletu i što je najuspešniji gostujući tim u ligi, igranje protiv Gengana, na njihovom terenu je ove sezone nezgodno za mnoge ekipe. Jesu domaćini na poslednja dva susreta kod kuće na 8 golova i jeste Okser efikasan na gostovanjima, pogotovo za uslove u drugom rangu Francuske, ali ovo je bitan meč i za jedne i za druge i mislim da neće biti baš toliko otvorena utakmica. Posebno mi je drago da je ekipa jako dobro reagovala na prethodne dve utakmice, pogotovo u prvoj. Bez obzira što smo u drugoj odigrali slabije, bitno je da smo prošli u naredno kolo kup takmičenja. Sa sobom sam poveo dvojicu pomoćnika. To su moja dva asistenta, koji su moji verni pratioci. Radi se o Branku Saviću, koji je prvi asistent i koji je bio moj pomoćnik i u prethodnim mojim misijama. Napredak - IMT Novi Beograd, 06. 11. 2023IMT Novi BeogradCrvena zvezdaCrvena zvezda1:228. 10. 2023 Zeleznicar PancevoIMT Novi BeogradIMT Novi Beograd3:123. 2023 IMT Novi BeogradRadnikRadnik1:106. 2023 VojvodinaIMT Novi BeogradIMT Novi Beograd2:129. 09. 2023 JavorIMT Novi BeogradIMT Novi BeogradPOSTP. 27. 2023 IMT Novi BeogradRadnicki 1923Radnicki 19231:021. ФК Војводина – Званична страница ФК Војводина Нови Пазар, 17. 8, Спартак, 16. 9, Младост, 15. 10, Јавор, 14. 11, Раднички (Н), 12. 12, Раднички 1923, 12. 13, ИМТ, 11. 14, Напредак, 11. 15, Железничар, 10. Danas će odraditi prvi trening sa ekipom, na klupi debitovati u ponedeljak, na domaćem terenu u susretu sa IMT-om. Promo/FK Napredak - Fasciniralo me je što smo prošli dalje u kupu, ali me posebno razočaralo što smo ostali malo deficitarni po pitanju zdravstvenog biltena, ali navikao sam da se susrećem sa teškim situacijama u karijeri i siguran sam da ćemo, ne ja, nego igrači i svi u stručnom štabu, kao i ljudi u Upravnom odboru naći pravi način da odgovorimo zadacima, da izađemo iz ove sive zone u kojoj se Napredak trenutno nalazi. Odgledao sam sve utakmice, znam da je Kruševac grad fudbala i žao bi mi bilo da se publika ne vrati na tribine, jer Napredak zaslužuje da se bori za vrh tabele, a ne da bude u zapećku i nadam se da ćemo, korak po korak, uspeti. Napredak ima novog trenera! U Srbiji je dobro poznat! Nova trenerska rokada u Superligi Srbije. Ovog puta u Napretku, pošto je Dragana Perišića nasledio Vladimir Gaćinović. - Čast mi je i zadovoljstvo što sam došao u jedan ovakav klub. Za mene Napredak nije samo običan, već klub koji ima svoju istoriju, težinu. Ne samo u srpskom fudbalu, već i šire, jedan visok rejting i nisam se nijednog trenutka dvoumio, bez obzira na trenutno stanje, koje je, ne mogu reći beznadežno, ali predstoji rudarski posao i treba se spustiti duboko "u kop". Žao mi je što nisam bio tu prethodnih nedelju dana, međutim, to što nisam bio fizički prisutan ne znači da nisam bio tu u skoro svim segmentima, jer sam bio u stalnom kontaktu sa Dodićem i sa ljudima iz Upravnog odbora i imali smo jako dobru konverzaciju. Puno je lakše kad sklapate mozaik od početka priprema, nego kad morate da preslažete kockice. Očekuje nas puno posla i obaveza, a morate da budete produktivni i donosite prave odluke i rešenja. Sastajemo se za izuzetno kvalitetnom ekipom. Dobro ih znam, jer sam prošle godine trenirao Železničar iz Pančeva i oni su nam bili glavni konkurent za ulazak u Super ligu. Igraju kvalitetan i prepoznatljiv fudbal i moraćemo da nađemo dobitnu kombinaciju da bi mogli poentirati i obradovati publiku - zaključio je iskusni trener. FK Partizan Table ; 13, IMT, 12 ; 14, NAPREDAK, 11 ; 15, ŽELEZNIČAR, 12 ; 16, RADNIK, 13 ... Aleksandar Mesarović Odmah zatim potpisao je za IMT za koji je odigrao 4 utakmice, pre ^ „GFK Dubočica (Leskovac) 1 : 0 IMT (Novi Beograd)”. Fudbalski savez Srbije ... Napredak vs IMT Novi Beograd, 5 Novembar 2023, Srbija пре 2 дана — Napredak vs IMT Novi Beograd dana 5 Novembar 2023 u Srbija: SuperLiga na livescore.bz.: Tip i analiza za Napredak - IMT Novi Beograd | Serbia 1 пре 9 сати — Jako bitna utakmica i za jedne i za druge, a s obzirom na formu i Napredka i IMT-a... Takođe, teren u Kruševcu zna po nekad da bude jako ... Omladinska liga Srbije 22/23 Novi Beograd. BRODARAC. NAPREDAK. 3. 0. 1. 0. 23.04.2023 13:00. Novi Beograd. IMT. NOVI PAZAR. 1. 0. 1. 0. 25. kolo. 29.04.2023 14:00. Novi Beograd. IMT. RFK ... FK Napredak – Zvaničan sajt fudbalskog kluba NapredakZVANIČNA PREZENTACIJA FK NAPREDAK KRUŠEVAC sledeća utakmica Poslednja utakmica vesti I OBAVEŠTENJA DANAS – POBEDA, REMI I PORAZ 05/11/2023 U derbiju jeseni, u 11. kolu Prve lige RIS, grupa Sever, naši omladinci su danas izgubili sa 1:0 od Trajala i propustili priliku da se Pročitajte više » DANAS TRI POBEDE 04/11/2023 U 10. kolu Prve lige RIS, grupa Sever, danas u Kruševcu dvomeč naših pionira i petlića sa vršnjacima Juniora i dvostruki trijumf Čarapana. Pioniri su RASPORED UTAKMICA MLAĐIH SELEKCIJA ZA VIKEND 03/11/2023 SUBOTA (04. Njega znate kao bivšeg fudbalera Partizana, koji ima jednu zavidnu fudbalsku karijeru. Stigao je i kondicioni trener Filip Jorgić, koji je bio sa mnom i u Novom Pazaru - kazao je Gaćinović u pozdravnom obraćanju. Iz starog saziva u stručnom štabu je ostao Aleksandar Božović, trener golmana. Gaćinović je inače sa tribina ispratio kup duel sa Slobodom u Užicu. Фудбалски клуб ИМТ – Нови БеоградТРАКТОРИСТИ ПРЕОРАЛИ СРЕМСКУ РАВНИЦУ Фудбалери ИМТ-а савладали су екипу Радничког из Сремске Митровице –... Прочитај више > РЕМИ У ДЕРБИЈУ У 1. колу плеј офа Моцарт Прве лиге Србије, фудбалери... Прочитај више > ИГОР КАЛАБА (1980 – 2023) IN MEMORIAMИГОР КАЛАБА (03. 07. 1980. Livesport: IMT Novi Beograd - rezultati, rasporedi, Napredak - IMT Novi Beograd uživoIMT Novi Beograd rezultati i rasporedi na Livesport. com. Ova stranica je o IMT Novi Beograd, (Fudbal/Srbija). Ukoliko tražite rezultate za nekog drugog tima sa imenom IMT Novi Beograd, molimo Vas da odaberete sport iz glavnog menija ili kategorije na lijevoj strani. Pratite IMT Novi Beograd rezultate uživo, krajnje rezultate, rasporede i detalje meča! Sledeći mečevi: 06. 11. 05. 18:01 Like (11) Čestitamo! Ovaj tip je podeljen na našim društvenim mrežama 06. 18:30 Nekako mi deluje da ovde nećemo preterano uživati u fudbalu. Možda i to bude malo uticalo na ove timove. Kruševljani jesu promenili trenera, ali ne znam šta to bitno Vladimir Gaćinović može da promeni u ovih dva, tri dana. Mučili su se u kupu protiv Slobode, na kraju prošli posle penala, na svom terenu muku muče sa realizacijom, a i IMT nije neka mašinerija za golove, tako da ja stvarno ne vidim kako ovde može otići u 3+... Tip i analiza za Napredak - IMT Novi Beograd | Serbia 1 | Kladionicat1x2. net  Analiza Svi tipovi ovog člana Drugi tipuju Football / Serbia 1 / 06. 11. 2023. 18:30 Napredak - IMT Novi Beograd TIP: UG0-2 @1. 73 8/10 Ukupno golova 0-2 Nekako mi deluje da ovde nećemo preterano uživati u fudbalu. Jako bitna utakmica i za jedne i za druge, a s obzirom na formu i Napredka i IMT-a... Takođe, teren u Kruševcu zna po nekad da bude jako nezgodan, a s obzirom na vremenske prilike ceo dan danas, noćas i sutra... Možda i to bude malo uticalo na ove timove. Kruševljani jesu promenili trenera, ali ne znam šta to bitno Vladimir Gaćinović može da promeni u ovih dva, tri dana. Mučili su se u kupu protiv Slobode, na kraju prošli posle penala, na svom terenu muku muče sa realizacijom, a i IMT nije neka mašinerija za golove, tako da ja stvarno ne vidim kako ovde može otići u 3+... FK IMT Novi Beograd Poslednja utakmica. IMT, 1:2. 28.10.2023. 18:30. Crvena zvezda. Naredna utakmica. Napredak, -. 6.11.2023. 17:00. IMT. VESTI. Neefikasnost, nespretnost, pa ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page